Бренди

Новий бренд: що потрібно знати про Circadia

Зміст
1.

Очищення

2.

Тонізація

3.

Сироватка

4.

Крем

5.

Зона навколо очей

6.

Додатковий догляд

Сirca dies — «впродовж дня». Саме від цих латинських слів походить назва бренду Circadia, з яким ми хочемо познайомити вас ближче.

Усе починалося з дослідження доктора Палгіза, засновника компанії: він став першим спеціалістом естетичної медицини, який присвятив десятиліття вивченню будови та функцій шкіри. Спочатку точно розібратися, що та як працює, потім створювати засоби — ось його головне кредо. Зараз над брендом працює вже третє покоління родини Палгіз, і про їхню компанію знають практично всюди.

То ж що в ній особливого? Двома словами — циркадні ритми, тобто те, як наша шкіра працює вдень, і як вночі. Недавні дослідження підтверджують, що циркадні ритми є неймовірно важливими для стовбурових клітин: якщо їхня система порушена, тканини починають передчасно старіти. Тож Circadia взяли ці ритми під контроль. В основі концепції — захист шкіри вдень і стимулювання відновлення під час сну.

Бренд має вражаюче портфоліо засобів для лікування акне, сухості, гіперпігментації, розацеа, а також продукти-антиейдж і для підтримання краси на щодень. Та почнемо ми наше знайомство з його абсолютних бестселерів. Тож вмощуйтеся зручніше, готуйтеся формувати нові вішлисти: 

Очищення

— Vitamin Veil Cleanser 

Унікальний гель на основі соєвої олії. Він зовсім не піниться, проте досить ефективно видаляє макіяж, залишки поту та шкірного себуму. Що важливо: продукт не порушує цілісність ліпідного бар’єру, тож стане відмінним варіантом для сухої та пошкодженої шкіри. Ну й насичення антиоксидантами теж є в переліку властивостей. 

— Lipid Replacing Cleansing Gel 

Один з найбільш універсальних гелів для вмивання. Підійде всім типам шкіри, та особливо сподобається власницям нормальної та жирної. На відміну від попереднього цей засіб дуже класно піниться та дає ефект «очищення до скрипу», проте без подразнення. У складі також багато заспокійливих, протизапальних і відновлювальних компонентів, які допоможуть отримати м’якеньку та пружну шкіру. Крім того, витрата продукту мінімальна, що не може не радувати.

— Cleansing Gel with Salicylic Acid
Акне, комедони, висипання — цей гель точно знає, що з ними робити. У складі саліцилова кислота, яка нормалізує роботу сальних залоз, зменшує вироблення себуму та водночас не порушує захисний бар'єр. Екстракт квітів жасмину допомагає регенерувати шкіру, а пантелон заспокоює та зволожує. Усе досить просто, та напрочуд дієво.

Тонізація

За етап тонізації в Circadia відповідають місти. Вони працюють як бустери, тобто підсилюють дію засобів, які ви будете наносити наступними. Є різні види для різних цілей, зупинимося на найбільш популярних:

— Aloe & Calendula Calming Mist

 В основі екстракти алое та календули. Засіб миттєво усуває дискомфорт, відчуття сухості та стягнутості, а також знімає подразнення. Після нанесення шкіра зволожена та заспокоєна.

— Licorice & Bearberry Brightening Mist
Цей міст працює з подвійною дією: насичує шкіру вологою та освітлює. В основі екстракти солодки та мучниці, які допомагають зменшувати прояв пігментації та пригнічують вироблення меланіну. Підійде не лише для тих, у кого вже пігментні плями, а й для профілактики. Також після нанесення можна помітити, що шкіра починає сяяти зсередини.

Сироватка

— Moisture on Demand

Дуже базовий продукт, що підійде буквально всім. Сироватка була розроблена з використанням інноваційної концепції smart-продуктів: вона забезпечує додаткове зволоження шкіри, адаптуючись до кліматичних умов. У складі також арганова олія, що надає шкірі гладкості, та екстракт альтеромонасу, який  зміцнює шкірний покрив. Що важливо: засіб не залишає жирного блиску чи плівки, а поглинається миттєво.

—  Bright White Serum

Освітлити шкіру з допомогою одного засобу? Так! У складі вітамін С та ресвератрол, дія яких спрямована на максимальне освітлення шкіри, зменшення пігментних плям та зниження кількості меланіну в епідермісі. Можна наносити навіть локально.

Крем

— AquaPorin Hydrating Cream

Дуже глибоке зволоження. Завдяки легкій текстурі крем швидко поглинається, покращує пружність і відновлює захисний бар'єр. Також у складі олія авокадо, оливкова олія та олія горіха макадамії, які розгладжують та усувають сухість і подразнення. Загалом засіб дає дуже здорове красиве сяяння, майже ефект «наливного яблучка». Якщо ви знайомі з Glow Drops від Dr. Barbara Sturm — розумієте про що ми.

— Phito-Pep 1.6

Тут все просто: цей стандарт догляду за молодою шкірою. Він підтримує її здоров’я в ідеальному стані, відновлює, зміцнює захисний бар’єр і регулює рівень зволоженості. Також крем запобігає передчасному старінню та прояву ознак хроностаріння шкіри, тож це ще і відмінна антивікова профілактика.

— Rose Ease Relief Cream
Справжній порятунок для шкіри з розацеа. Його компоненти борються з кліщем демодекс, який вважається збудником цього захворювання. А заспокійливі рослинні екстракти та інші активні інгредієнти сприяють зменшенню подразнення, зміцнюють бар’єрну функцію, усувають набряклість та почервоніння.

Зона навколо очей

— Emergency Eye Lift

Експрес-ліфтинг для шкіри навколо очей. Миттєво підтягує, зміцнює та зволожує шкіру в зоні навколо очей, сприяє розгладжуванню та помітному омолодженню шкіри. Зменшує «гусячі лапки» та дрібні зморшки.  Ефект помітний, тож є великий шанс закохатися в цей засіб назавжди.

Додатковий догляд

— Nighttime Control
Окремо хочемо виділити цей лосьйон. Він містить особливу форму пероксиду бензоїлу. Розмір його частинок дозволяє засобу проникати глибоко в пори та атакувати бактерію, яка є збудником акне. Також ця форма пероксид бензоїлу менше подразнює шкіру, ніж традиційні форми. У складі також є вітамін Е, який зволожує шкіру та забезпечує антиоксидантний захист, та алантоїн — заспокоює, робить шкіру оксамитовою та сяючою.

Опубліковано в

Журнал

Дата створення

8/01/2024