Добірки

Ідеї святкових подарунків від FABO

Зміст
1.

Для усіх

2.

Для чоловіків

Для усіх

Rated Green — Живильна маска для шкіри голови з бананом

Розкішна спа-процедура вдома, яка подарує свіжість, чистоту та комфорт. У складі ретельно відібрані натуральні компоненти та екстракт банана, які ефективно укріплюють та живлять шкіру голови та волосся

Rated Green — Відновлювальний термозахисний крем для волосся

Салонний догляд для волосся вдома. Після застосування навіть сухе, пошкоджене та кучеряве волосся миттєво оживає та перевтілюється. Справжня новорічна магія, не інакше.

Patchology — Патчі на всі випадки життя

Меджик для шкіри навколо очей! У наборі п'ять культових патчів, спрямованих на роботу з набряклістю, освітлення, відновлення та тонізування.

Patchology — Набір для перезавантаження

Маленький новорічний подарунок, який завжди буде доречний. Два види патчів для зони навколо очей, які допоможуть освітлити та освіжити шкіру. Вашій мамі, подрузі чи сестрі точно сподобається.

Patchology — Ідеальний набір для шкіри навколо очей
Кращий спосіб познайомитися з брендом. Патчі від Patchology діють миттєво та ефективно. Розгладити дрібні зморшки, усунути темні кола, освіжити погляд, прискорити оновлення клітин і наповнити  — усього 5 хв, і все готово. 

У набір входить три різні види патчів (по дві пари в кожному), тож вам чи тому, кому ви їх подаруєте, буде легко зрозуміти, які підходять якнайкраще.

Patchology - Зволожувальний набір для рук та ніг
Такий подарунок точно підійде всім. У зимовий сезон шкіра рук особливо страждає та потребує додаткового зволоження. Ці фантастичні маски для рук і ніг містять поживні інгредієнти (олія ши, кокосова олія та олія макадамії), які наповнюють шкіру вологою та заспокоюють її.

Curly Shyll — Набір мініатюр для зволоження волосся
Врятувати волосся за чотири кроки — ось головна місія цього набору. Засоби колекції миттєво наповнюють пасма живильною вологою, відновлюють сухі, виснажені та жорсткі пасма.  У складі зволожувальний шампунь та маска, маска для зміцнення та есенція для додаткового зволоження та блиску.

Chado — Бальзам для губ 

Сяйво та ефект зацілованих губ. Універсальний зволожувальний бальзам підсилює колір, реагуючи з рН і температурою шкіри. Вуста виглядають більш повними, свіжими та гладкими.

COSMEDIX — Блиск для губ 

Розкішний, омолоджувальний блиск-зволожувач для губ. На відміну від базового бальзаму або блиску, цей також захищає губи від зовнішніх впливів. Наносьте окремо або поверх вашої улюбленої помади для ледь помітного світловідбивального покриття.

La Sultanе De Saba — Молочко для тіла з ароматом лотосу і франжипані
Заявляємо голосно: в цього молочка для тіла  неймовірний аромат. Його можна використовувати навіть замість парфумів. А ще він миттєво живить шкіру, зміцнює та робить її ніжнішою. Ну хіба не розкіш?

ELEMIS — Сольовий пілінг для тіла «Франжипані-Моноі»
Розкішний засіб, який тане при поєднанні зі шкірою тіла, живить її та дарує ніжність. А ще він ідеально підходить для догляду за шкірою в період перед або після відпустки, адже допомагає зберегти гарну рівномірну засмагу.

Thalgo — Будиночок краси для тіла «Тихий океан»
Подаруйте розкіш для тіла тому, кого любите. Набір складається з продуктів по догляду, виготовлених за інноваційними «рецептами» та збагачених поживними речовинами. Ну й не можна не сказати про аромат засобів —  це буквально морська свіжість, закоркована у баночки.

COSMEDIX — Відлущувальна маска з журавлиною

Якщо ви з нами давно, то знаєте, що ми постійно говоримо про цю маску з журавлиною. Але як інакше, якщо вона дбайливо відлущує, вирівнює, мінімізує постакне та пігментні плями, повертає здоровий вигляд і сяйво. Словом, просто чарівний засіб.

Revitalash — Лімітована версія наборів для брів

Кому розкішні брови? У наборі повнорозмірна сироватка для росту брів, а також два безкоштовні подарунки: повнорозмірний олівець для брів і фірмовий дорожній футляр.

Dr. Barbara Sturm — Розгладжувальна зволожувальна маска для обличчя

Легендарний мастхев продукт, який робить все: заспокоює, тонізує, охолоджує, зволожує та розгладжує. Після перельоту, стресу, перебування на сонці чи холоді, а також в будь-який час, коли ваша шкіра потребує відновлення — ця маска буде в пригоді. Впевнені, що такий продукт має бути в косметичці кожної.

COSMEDIX — Сироватка для шкіри навколо очей з рідкими кристалами
Якісно подбати про шкіру навколо очей завдання з зірочкою. Та ось вам засіб, який забезпечує безпрецедентне зволоження цієї ніжної зони. У складі унікальна технологія рідких кристалів, мідний комплекс, антиоксиданти та сік кокоса. 

Rejuvenated — Колагеновий зволожувальний набір для сяйва шкіри
На Різдвяні свята потрібно сяяти! У наборі результат 40-річних досліджень для створення ідеальної програми для бездоганної шкіри. Кожен засіб відмінно працює сам по собі, але в комплексі всі вони дають приголомшливий ефект.

Dermalogica — Персоналізований набір для догляду за обличчям

Тріо абсолютних бестселерів, без яких не обійтися у своїй б’юті-рутині. Очищувальний гель, мікрофоліант та унікальна проактивна сироватка забезпечують ефект очищення, зволоження, освітлення, видаляють тонкі лінії та зморшки, а також заспокоюють шкіру.

ELEMIS — Подарунковий набір антиейдж зірки Про-Колаген

Почнемо з паковання: воно виглядає так, наче коробка для скарбів. Проте ці засоби від ELEMIS всередині і, справді, можна назвати б’юті-коштовностями. Бальзам для вмивання, нічний крем, заспокійливий тонік та сироватка допоможуть зробити шкіру максимально здоровою та доглянутою.

P.S. Насправді, серед наборів від ELEMIS та Dermalogica можете обирати будь-які. Вони всі однаково чудові :)

Oribe — Новорічний набір «Розкіш золота»
Ще один красунчик для волосся. У складі все для б’юті-рутини: відновлювальний шампунь, кондиціонер та живильна олія. Ба більше, набір оформлений у колекційній коробці з роботами Паризького ательє A Paris chez Antoinette Poisson. Ну хто б не хотів побачити таке під ялинкою?

Valmont — Антистресова клітинна крем-маска 

Цей засіб ще називають маскою Попелюшки. Усе тому, що вона дуже швидко відновлює шкіру та повертає їй красивий сяючий вигляд. Якщо користуватися регулярно можна помітити покращення кольору та розгладження.

Dr. Barbara Sturm — Будинок сироваток 
У будиночок входить чотири сироватки, призначені для зволоження, живлення та заспокоєння шкіри в зимові місяці. Night Serum, Glow Drops, Super Anti-Aging Serum, Hyaluronic Serum — словом, усі бестселери тут. Здається, побачити такий подарунок під ялинкою просто мрія. Ну наша точно :)

Dr. Barbara Sturm Advent Calendar
У цьому наборі є все: 24 засоби бренду з легендарними мастхевами, новинками, засобами як для обличчя, так і для тіла. Паковання виконане в стилі ювелірних брендів, тож подарунок по-справжньому розкішний.

Для чоловіків

ELEMIS — Гель-пінка для гоління «Льодовикова свіжість».Пінка для гоління може здатися надто простим подарунком, та не тоді коли це пінка від ELEMIS. У її складі унікальна формула на основі новітніх наукових досягнень: усуває свербіння і печіння, пом'якшує щетину, дає антисептичний і антиоксидантний ефекти.

ELEMIS — Зволожуючий крем після гоління Просто мастхев у догляді за чоловічою шкірою. Цей легкий крем на щодень розроблений для миттєвого живлення та зволоження після гоління. Шкіра пом’якшена, пружна та в тонусі.

ELEMIS — Дует Очищення та Зволоження шкіри для чоловіків

Набір для найголовнішого: якісного очищення та інтенсивного зволоження після гоління. Мінімальний мастхев, який потрібен кожному чоловіку без винятків. 

Beverly Hills — Набір для чоловіків

Догляд за волоссям у чоловіків повинен бути не менш якісним. У цьому наборі є все необхідне: шампунь забезпечить м'яке очищення, кондиціонер зберігає вологу та дарує блиск, а гель для сильної фіксації допоможе в укладанні зачіски.

ELEMIS — Чоловічий крем для обличчя «Морські водорості»


Формула цього крему розроблена командою британських професіоналів Elemis спеціально для чоловічої шкіри. Він усуває подразнення та сухість, усуває зморшки та додає пружності.

Хух, здається це все! Бажаємо щасливих різдвяних свят попри все ❤️‍🔥

Будьте fabo, сяйте та бережіть тепло всередині.

Опубліковано в

Журнал

Дата створення

3/03/2023