Добірки

Dr. Barbara Sturm: 7 багатозадачних засобів

Якби Шекспір писав «Ромео і Джульєтту» зараз, то п’єса називалася б «Джульєтта і Барбара Штурм». Бо не закохатися в бренд з першого погляду — місія неможлива.

Засновниця Барбара Штурм — одна з найбільш затребуваних лікарів естетичної медицини в світі. Основний її принцип: зцілювати, а не подразнювати. Тому в складі засобів бренду ви не знайдете ароматизаторів, мінеральних олій чи консервантів. 


Зате знайдете інноваційні технології та потужні натуральні екстракти. Зокрема,  практично в кожному продукті є портулак — рослина, що активізує антиоксидантну систему шкіри, захищає від вільних радикалів і має потужну протизапальну, антиоксидантну та живильну дію. Крім того, розробка косметики Барбари Штурм пов’язана з теломеразою — ферментом молодості клітин. 


Словом, про кожен засіб бренду можна розповідати годинами без зупину, та сьогодні пропонуємо оглянути сім багатозадачних продуктів, які мають всі шанси зайняти найбільш почесні місця на вашій б’юті-поличці.

Dr. Barbara Sturm: 7 багатозадачних засобів (Фото-3)

— Lip Balm — бальзам для губ

Суперживильний безбарвний бальзам для сухих потрісканих губ. Та завдяки суміші рослинних олій та воску в складі, відмінно зволожить не лише губи, а й кутикулу та лікті. Також радимо застосовувати його, як нічний догляд для нігтів та хайлайтер — він чудово підсвітить вилиці та скроні.

P.S. На створення саме цієї формули Lip Balm пішло 4 роки та 35 пробних варіацій.

Brightening Serum — освітлювальна сироватка

Eye Cream від Dr. Barbara Sturm ефективно справляється з набряками та тонкими зморшками, але чи знаєте ви, що освітлювальну сироватку теж можна використовувати для боротьби з темними колами?

Екстракт паростків крес-салату в складі Brightening Serum відмінно пригнічує вироблення меланіну та ліпофуцину, що допомагає боротися з темними плямами, як на обличчі, так і в зоні навколо очей.

— Baby & Kids Face Cream — дитячий крем для обличчя

Цей крем призначений захищати шкіру малюків від холодної погоди. Та для дорослих теж стане в нагоді. Коли шкіра втомилася від «надмірного догляду» чи агресивних компонентів та роздратована —  цей крем стане рятівником.

— Calming Serum — заспокоювальна сироватка

Узимку, щоб заспокоїти після холоду. Влітку — зменшити подразнення після сонця чи укусів комах. Ба більше, можна користуватися навіть після гоління чи депіляції воском. Мастхев у косметичці як жінок, так і чоловіків.

Dr. Barbara Sturm: 7 багатозадачних засобів (Фото-4)

— Glow Drops — сироватка для сяяння

Сироватка зволожує, освіжає, очищує пори, вирівнює рельєф та рятує втомлену шкіру. Наносьте, як останній крок у вашому догляді, змішуйте зі зволожувальним кремом чи додавайте до свого тонального засобу — будь-який із варіантів надасть шкірі здорового сяяння.

— Clarifying Mask — очищувальна маска

Clarifying Mask створена для очищення проблемної шкіри. Вона також розгладжує зморшки, насичує епідерміс вологою та робить його більш матовим.
Так крім цього, ось вам ще лайфхак: якщо з’явилися висипання, а під рукою немає потрібних засобів, ця маска врятує ситуацію. Просто нанесіть ватною паличкою трохи засобу на подразнену ділянку та залиште на ніч.

— Face Mask — розгладжувальна зволожувальна маска

Маска, що буквально додасть краси. Наносьте на ніч, щоб зранку отримати зволожену оновлену та сяючу шкіру, а також перед важливими подіями. Особливо радимо спробувати нанести її перед макіяжем, щоб досягти стовідсотково приголомшливого вигляду.

Опубліковано в

Журнал

Дата створення

3/03/2023