Добірки

5 нових засобів, які ви могли пропустити

Добігаючи марафон цього суперскладного року, пропонуємо трішки відволіктися на приємне: засоби для догляду шкіри та волосся. Знаємо-знаємо, справжні б’юті-фанати тримають руку на пульсі, щоб не сталося, та різноманіття асортименту таке величезне, що часом без підказок не обійтися. Тому ми підготували добірку з п‘яти новинок, про які потрібно знати. 

P.S. Радимо відразу додавати засоби у вішліст, щоб потім зайвий раз не шукати.

Chado — Бальзам для губ

Без червоних вуст на свята не обійтися. А зволожувальний бальзам взагалі мастхев на всі сезони. Тож ось вам win-win ситуація: колір та догляд в одному флаконі. Цей бальзам одночасно зволожує, надає об’єм та підкреслює природний відтінок губ. Насиченість ви контролюєте самі: один шар дає легкий відтінок, кілька — щільніше покриття. У складі олія жожоба — допомагає захистити від зовнішніх факторів та відновити тонку шкіру губ, комплекс восків «запечатує» дрібні тріщинки та утримує вологу, а олія ши — інтенсивно зволожує шкіру та розгладжує.

А ще цей продукт багатофункційний: можна використовувати не тільки на вустах, а й на щічках. Обожнюємо таке!

Dr. Barbara Sturm — Нічний антивіковий крем

Коротка передісторія: з часом клітинні функції шкіри сповільнюються, детоксикація стає менш ефективною та шкіра виробляє менше натуральних олій. Це природний процес, проте з правильним доглядом і його теж можна загальмувати. 

Вчені виявили, що саме під час сну наша шкіра переходить в етап відновлення, тож якщо їй регулярно допомагати в цьому процесі — пружність та сяйво будуть з вами надовго. Саме на це й налаштований засіб від Dr. Barbara Sturm Super Anti-Aging Night Cream. Він буквально чаклує над красою вашої шкіри, поки ви бачите солодкі сни. Тільки замість чарівних фей у складі ексклюзивна наукова система DBS Night System —  вона підтримує нічне оновлення, забезпечує оптимальне зволоження, необхідну детоксикацію та дає протизапальний ефект. 

PSA — Освітлювальний крем
Якщо у вас шкіра, схильна до висипань, можете плескати в долоні — один з кращих засобів для боротьби з акне знайдено. Мінімізує появу висипань і темних плям, пом'якшує та заспокоює, знімає почервоніння — так, усе це робить ось цей красунчик від PSA. Що в складі:

4 %-діоєва кислота, яка регулює вироблення шкірного сала. Це органічна сполука, одержана природним шляхом з овочів.

— Willowherb комплекс, що допомагає зняти подразнення.

— Срібло — антибактеріальна активна речовина, яка вже давно зарекомендувала себе як відмінний інгредієнт у боротьбі з акне.

— 1 %-цинк PCA —  допомагає відновити та збільшити природне вироблення колагену, також бореться з акне та зменшує виділення шкірного сала.

— Фермент лактобактерій — потужний пробіотик. Боротьба з висипаннями це добре, але про здоровий баланс шкірної флори теж потрібно дбати. 

— Олія таману — інтенсивно зволожує та підтягує шкіру.

Засіб можна застосовувати вранці та / або ввечері.

Oribe — Шампунь, що полегшує розплутування волосся

Щось універсальне, якісне та щоб гривка виглядала на всі сто — чари-бари-крекс, ваше бажання здійснено. Ось вам шампунь від Oribe, який м'яко розплутує волосся, додає ковзання, миттєве зволоження та ще й забезпечує легке розчісування. Захват і думки: «чому я не дізналася про цей засіб раніше» гарантовані.

У складі вітамін Е, комплекс Oribe Signature, протеїни насіння рису, олія листя чайного дерева та всілякі рослинні екстракти. Словом, все що потрібно для зволоження, розгладження та блиску.

P.S. Це також ідеальний варіант подарунка, адже шампунь підходить для всіх типів волосся. Тож точно не прогадаєте.

Rated Green — Зміцнювальна маска від випадіння волосся

Запобігти випадінню волосся, укріпити цибулину, зробити шкіру голови ідеально відновленою — завдання зрозуміле. А впорається з ним ось ця потужна крихітка. У складі 94 % натуральних інгредієнтів, і всі вони містять максимум поживних речовин та працюють на зміцнення волосини від кореня та по довжині.

Усе це завдяки методу Cold Brew, який є в кожному продукті бренду Rated Green. Він подібний до методу холодного заварювання кави, який дає насичений смак і аромат кавових зерен шляхом зберігання зерна в холодній воді. Для бренду виробництво виходить куди довшим, та в цьому й секрет преміальної органічної косметики.  

Маска ідеально балансує шкіру голови та буквально може врятувати вашу шевелюру.

Опубліковано в

Журнал

Дата створення

3/03/2023